Šobrīd notiek lapas rekonstrukcija. Atsevišķas sadaļas var nedarboties korekti, kā arī lapas teksti daļēji var būt attēloti angliski.

Bezmaksas piegāde uz Omniva pakomātiem pirkumiem no € 40,00!

Marijas veidotās latviskās suņu siksniņas TeBi

Mēs vēlamies izcelt mūsu radošos klientus, jo katras radošas idejas pamatā ir kāds īpašs stāsts, kā tā radusies, un mums ir patiess prieks, ka šīm skaistajām idejām tapt piepildītām dzīvē palīdz arī Latvijas Tekstils ražojumi. Ar šiem īpašajiem stāstiem vēlamies dalīties arī ar citiem. 

Uzņēmums TeBi tika pamanīts pavisam nejauši sociālā tīkla vietnē Instagram. Papētot produkciju, tika ar prieku konstatēts, ka uzņēmuma ražotajās siksniņās tiek izmantotas mūsu, Latvijas Tekstila, lentes. Iepazīstinām Tevi ar uzņēmumu TeBi.

"Mani sauc Marija un jau vairāk kā gadu es "rūpējos" par TeBi suņu aksesuāriem. 

Ar TeBi ir pavisam vienkārši- radās ideja uztaisīt saviem suņiem siksniņas, jo veikalā pieejamie dizaini bija jau apnikuši.

Siksniņas taisīju un taisīju, līdz izdomāju, ka varētu taču tās piedāvāt arī plašākai sabiedrībai. Tā nu tapa TeBi lapa, kurā kautrīgi sāku piedāvāt gatavās siksniņas.

Sākumā, kad pirmie veikumi ceļoja pie klientiem, bija uztraukums, kā tad būs, vai patiks, vai derēs....

Pats patīkamākais šajā visā ir saņemt bildes no klientiem, kuri pozē un atrāda savus jauniegūtos TeBi aksesuārus, tas tiešām sasilda sirdi un liek plaši jo plaši pasmaidīt.

Uztaisīt TeBi var jebko- kakla siksniņas, iemauktiņus, pavadas, lakatiņus, tauriņus, arī visu ko pēc pasūtījuma," tā par savu uzņēmumu izsakās Marija. 

Katrs suns ir personība ar savu stilu un TeBi piedāvā dažāda dizaina un stila kaklasiksniņas, starp kurām noteikti atradīsiet tādu,kas piestāvēs tieši Jūsu mīlulim. 
1 euro no katras siksniņas tiks ziedots Dzīvnieku patversme "Ulubele".

Vairāk no Marijas veikumiem vari apskatīt un iegādāties:

E-pasts: tebicollars@gmail.com

Bet, ja pašam ir sakrājušās skaistas idejas un šis stāsts iedvesmoja sagaidīt svētkus ar pašdarinātām dāvanām, kuras papildina latviskās lentītes, tad tās atradīsi Latvijas Tekstils veikalos Artilērijas ielā 24, Matīsa ielā 17 un interneta veikalā:

https://latvijastekstils.lv/collections/tautiskas-lentes-1
Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts

Dzēst komentāru