Šobrīd notiek lapas rekonstrukcija. Atsevišķas sadaļas var nedarboties korekti, kā arī lapas teksti daļēji var būt attēloti angliski.

Bezmaksas piegāde uz Omniva pakomātiem pirkumiem no € 40,00!

Inga Ivanova un viņas skaistie mājas gariņi

Ikdienā, bet īpaši svētku laikā, vēlamies izcelt mūsu radošos klientus un palīdzēt sagatavoties Ziemassvētkiem ar lieliskām dāvanām un skaistiem dekoru risinājumiem. Katras radošas idejas pamatā ir kāds īpašs stāsts, kā tā radusies, un mums ir patiess prieks, ka šīm skaistajām idejām tapt piepildītām dzīvē palīdz arī Latvijas Tekstils ražojumi. Ar šiem īpašajiem stāstiem vēlamies dalīties arī ar citiem. 

Mani sauc Inga. Pēc profesijas esmu friziere. Ar rokdarbiem sāku nodarboties jau bērnībā, patika adīt. Trīs gadus atpakaļ uztaisīju tamborētus auskarus, tie iepatikās kaimiņienei. Tad viņa palūdza, lai uztaisu pie auskariem arī krelles. Tā arī sākās, piereğistrējos VID kā pašnodarbinātā. Meita Ilze ieteica man uztaisīt mājas gariņu. Pirmais bija viņas, bet nākamo paņēma kaimiņiene dāvanai, tad sāku taisīt vēl un liku veikaliņā uz realizāciju. Pirmos gariņus cilvēki ar prieku apjūsmoja un teica:"Vai, cik jauki murkšķīši!" Tā nu, laikam ejot, murkšķīši tapa par puisīti un meitenīti. Iegāju veikalā un sāku lūkot, ko gan varētu ielikt meitenītei matos un svārku maliņā. Acis apstājās pie Latvijas Tekstila šaurās tautiskās lentes, bet puisim pie baltā krekla labi iederējās šaurā karoglente.

Izmēğināju roku arī filcēšanā. No filcējumiem cilvēkiem vismīļākie bija mazi zābaciņi, kā piekariņi ar tautisko lentu.Tuvojoties rudenim tapa arī atstarotāji ar šauro tautisko lentu.

Latvijas Tekstila produkcija mani rosina uz idejām un priecē citus ar maniem darbiem. Tuvojas Ziemassvētku laiks. Braucot ciemos pie radiem uz ārzemēm ar dāvanām, kas gan var būt labāks par Latviešu mājas gariņu ar Latvijas Tekstila tautisko lentu.

Vairāk no Ingas veikumiem vari aplūkot:

https://www.instagram.com/ingaivanova7/
https://www.facebook.com/inga.ivanova.790

Bet, ja pašam ir sakrājušās skaistas idejas un šis stāsts iedvesmoja sagaidīt svētkus ar pašdarinātām dāvanām, kuras papildina latviskās lentītes, tad tās atradīsi Latvijas Tekstils veikalos Artilērijas ielā 24, Matīsa ielā 17 un interneta veikalā:

https://latvijastekstils.lv/collections/tautiskas-lentes-1

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts

Dzēst komentāru